Skak aften i Byens Hus den 1. december kl. 18.30 - 21.30

Vi er et par stykker der synes det kunne være sjovt og hyggeligt, hvis flere skak interesserede kunne mødes regelmæssigt med skak som omdrejningspunkt. Vi prøver derfor at afholde skakarrangement torsdag den 1. december på Bjerringbro Station – Byens Hus i tidsrummet 18:30-21:30.

Skak handler om hygge og sjov. ALLE kan være med. Der plads til både voksne og børn, nysgerrige nybegyndere, øvede og trænede nørder. 

Det er uden tilmelding, så du kan bare møde op. Vi vil dog gerne forberede os så godt som muligt, så giv os gerne et tip om det er noget der har din interesse og du forventer at dukke op. Klik på kalenderen på vores hjemmeside og derefter på datoen for arrangementet – og følg tilmeldingsmetoden.

Prisen for arrangementet, inklusiv en sodavand, øl eller kop kaffe, er 40 kr., som også dækker husleje til Bjerringbro Station – Byens hus

Bliver arrangementet en succes, forventer vi at det bliver flere skakarrangementer fremover. 

PS: Skulle du have ideer til arrangementet og/eller have lyst til hjælpe til med arrangementet, så kontakt nedenstående via foreningens mail: byenshus@bjerringbrostation.dk

Med venlig hilsen

Keld Gregersen / Kim Hjorth Poulsen